Kuljetuspalvelut Etelä-Karjalassa


Jakelukuljetukset

Jakelukuljetukset suoritetaan asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltuja reittejä ja aikatauluja käyttäen päivittäin tai viikoittain toistuvaan ajoon.

Päivittäiset jakelureittimme mahdollistavat täsmälliset toimitukset loppuasiakkaille.

"Paikallisen Leipomon toimituspaikat sijaitsivat ympäri maakuntaa, joten jakelureitit toteutettiin usealla autolla jotta tuotteet saadaan loppuasiakkaalle mahdollisimman varhain aamulla.

Reittejä kehitetään ja tarkkaillaan jatkuvasti, jotta ne palvelisivat asiakasta mahdollisimman hyvin ja kustannustehokkaasti "

Kuriiri- ja lähettipalvelut

Vahvalla paikallistuntemuksella noudamme ja toimitamme toistuvat tai kertaluontoiset lähetykset koko Etelä-Karjalan alueella.

"Paikallisella pientuottajalla oli tarve saada viikoittain tuotteensa asiakkaallensa myyntiin. Toimitimme tuottajalle kuljetuslaatikot etukäteen tulevaa lähetystä varten. Tuottaja soitti ajojärjestelyyn kun lähetykset olivat noutokunnossa. Päivittäisen jakelureittimme varrella olleen tuottajan tuotteet olivat auton kyydissä 30 minuutin päästä soitosta ja perillä asiakkaalla 50 minuutin päästä soitosta. Kuljettaja toimitti lähetystä noutaessaan uudet tyhjät kuljetuslaatikot samalla asiakkaalle."

Pikakuljetukset

Kun aika on rahaa. Esimerkiksi teollisuuden ja raskaankaluston varaosien pikakuljetukset ympäri Suomen selkeällä hinnoittelulla. Soita ajojärjestelyymme.

Automme saadaan liikkeelle nopealla aikataululla.

"Eteläkarjalaisen metsäteollisuuden yrityksen tuotantolinja seisahtui linjaston komponentin hajoamisen tähden. Uusi osa laitettiin työn alle konepajalla Päijät-Hämeessä. Yrityksestä soitettiin ajojärjestelyymme ja auto oli perillä konepajalla kun osa saatiin valmiiksi. Kuljetus pääsi starttaamaan välittömästi takaisin tehtaalle ja tuotannon seisahtuminen minimoitiin."


Nyt kahdesti viikossa myös pääkaupunkiseudulle

Liikennöimme pääkaupunkiseudulle tiistaisin ja torstaisin. Saavutettavissamme on myös Kouvolan, Kotkan ja Lahden seutu.

Noutojen toimitus Lappeenrantaan vielä saman päivän aikana.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?